Superunie

Superunie

Samen sta je sterk. Daarom zijn wij zo goed in samenwerken. Het zit in ons DNA en begon al in 1956. De Inkoopvereniging voor Zelfbedieningsbedrijven groeide in 60 jaar uit tot het Superunie van vandaag de dag. Een verbond van 13 zelfstandige retailorganisaties.

De organisatie is in het leven geroepen om de samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren, waardoor de 13 aaneengesloten retailorganisaties de concurrentie aan kunnen met grotere ketens en ook in de regio de consument kunnen bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit.

Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Maar wel een club met impact op het Nederlandse supermarktlandschap. Waar we ons met een relatief klein team iedere dag vol energie inzetten voor onze aangesloten leden. En met onze inspanningen dragen wij dan ook bij aan een het succes van de Superunieleden. Dat zie je dus terug in 1.700 supermarkten in Nederland, en daar zijn wij met recht trots op.

Branche: